Yuvarlak Masa Örtüleri

5
716

Masa örtülerini kimi zaman daha estetik olduğu için kimi zamanda masamız çizilmesin diye kullanırız. Özellikle çocuklu bir aile isek çoğunlukla bunun için kullanırız. Neden kullandığımızı bir kenara bırakarak neye dikkat etmemiz gerektiği sorusuna birlikte cevap arayalım isterseniz. Tabi ki önceliğimiz yemek masamızın geometrisi.Çünkü her masa örtüsü kesimi her masaya uymayabiliyor. İkinci öncülümüz ise yemek odamızın tarzı, rengi ve ona uygun masa örtüleri. Biz bu yazımızda yuvarlak yemek masaları için farklı tarz ve renklerle yuvarlak masa örtüleri sunacağız. İçinizi açacak bir masa örtüsüyle başlayalım isterseniz.

yuvarlak-masa-ortuleri

Mavi masa örtüsü, mavi beyaz peçeteler ve mavi sandalye minderlerinden oluşan modern yuvarlak masa örtüsü. Her renk yemek masası ve beyaz sandalyelerle kullanabileceğiniz bir takım.

yuvarlak-masa-ortuleri-1

Eskitme ahşap mobilyalardan oluşan yemek odasına sahipseniz ve uçuk mavi sandalyeleriniz de varsa bu yuvarlak masa örtüsü yemek odanıza çok yakışacak. Mavinin farklı tonunda aksesuarlarla uyumu yakalayabilirsiniz. Sadelikten mi yanasınız, hoşunuza gidecek bir tasarım.

yuvarlak-masa-ortuleri-2

Her renk sandalyelerle kolaylıkla kombine yapabileceğiniz, keten kumaşından oluşan, fildişi yuvarlak masa örtüsü. Beyaz sandalyelerle de güzel bir kombinasyon yapabilirsiniz. Dantel sevenleri de düşünüyoruz.

yuvarlak-masa-ortuleri-3

Pembe şifon üstüne beyaz dantel geçirilen yuvarlak masa örtüsünü koyu renk ahşap sandalyelerle kombin yapabilirsiniz. Pembe peçeteler kullanarak masanızı renklendirebilirsiniz.

yuvarlak-masa-ortuleri-4

Kırmızı beyaz puantiyeli kumaştan oluşan yuvarlak masa örtüsünü beyaz sandalyelerden oluşan takımınızla kombin yapabilirsiniz. Kullanacağınız kırmızı dekoratif tablolarla yemek odanızda bütünlük yakalayabilirsiniz. Son olarak ise beyazdan vazgeçmeyenlerin seveceği bir tasarım sunuyoruz.yuvarlak-masa-ortuleri-5

Beyaz ve kremin kombinasyonundan oluşan, yemek odanızda nostalji yaşatacak masa örtüsü. Beyaz dresuar ve çiçekli desen sandalyelerle kombin yapabilirsiniz.

Önceki İçerikBeyaz Yemek Odaları
Sonraki İçerikKonsol Aynaları
Aylin Uysal
Merhaba, 1988, Beypazarı/Ankara doğumluyum. 2005 yılında Ege Fen Fakültesi/Biyoloji bölümünü kazandım; bu bölümden 2010 yılında mezun oldum. Üniversite eğitimim boyunca Doğa Gözlem Topluluğu'na başkanlık ettim. Şimdi Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünde yüksek lisans yapıyorum. Aynı zamanda Yemek Odası adlı kuruluşun yöneticisiyim.

5 YORUMLAR

  1. Koyu mavili olanı çok beğendim. Masa örtüleri iyi güzel ama her yemekte illaki üstüne bir şey dökülüyor ve yıkamaz zorunda kalıyoruz. Lekelerinde büyük bir kısmı zaten kalıcı olduğundan dolayı da çıkmıyor.

  2. mrb yuvarlak masa örtüsü için kareli desen kötü mü durur sizce. Masa örtüsü krem rengi desenler kahverengi olacak mutfağım da vizon rengi sizce güzel durur mu hanımlar

    • Merhaba Jale Hanım kare deseni kötü durmaz tercih edebilirsiniz. Vizon, krem ve kahverengi ağırlıklı bir mutfak dekorasyonunuz var anladığım kadarıyla?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz