2017 Mutfak Dizaynı Örnekleri

1
469

Aynı anda hem fonksiyonel, hem güzel hem de konforlu ve rahat bir mutfak dizayn etmek zor olabilir. Mutfağınızı yenilemek için bir plan hazırlamanıza yardımcı olmak için 2017’de öne çıkan özgün ve trend mutfak dizaynı örneklerinden ilham almak isterseniz, yazımızın devamındaki galerimize göz atabilirsiniz. İster sade ve pratik dekorasyon değişikliği, ister büyük çaplı bir yenileme için motivasyon arıyor olun, düşünmenizi ve harekete geçmenizi sağlayacak farklı tasarımları listeledik. Bu mutfak tasarımları, mutfak hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için size ilham kaynağı olacak!

Mutfak, evin kalbinin attığı yerdir. Misafirleri eğlendirmek ya da çay demlemek için girdiğiniz mutfak, değerli anıların olduğu bir alandır. Tüm ailenizin bayıldığı yemekleri yarattığınız, yeni lezzetleri ve farklı pişirme yöntemleri denediğiniz ve en yakın arkadaşınızla özel konuşmalar yaptığınız bir alandır. Evin merkez üssü olarak değerlendirilen mutfağın dizaynı, rahat ve işlevsel olmalıdır. Ancak pratikliği sizin aradığınız tarzla en doğru şekilde harmanlayan bir mutfak tasarımı fikrini oluşturmak zor olabilir.

Mutfağınızı evin hayati bir mekanına dönüştürmek için pahalı ve profesyonel bir iç mimariye ihtiyacınız yok; burada önemli olan mutfağınızı daha kullanışlı ve güzel yapmak için eşsiz çözümler ve eğlenceli estetik dokunuşlar keşfetmektir. Bu yazımızda yer alan 2017 mutfak dizaynı örnekleri, mutfak dekorasyonu için ilham verecek bazı hoş tasarımları sunmak için derledik. Bu benzersiz tasarımlar ve ipuçları; mutfakta yemek yapmak, eğlenmek ve daha fazlası için davetkar bir alan yaratmanıza yardımcı olacak!

Parlak Renkler Büyük Etki Yaratır

Parlak renkler, kullanıldıkları her mekana güçlü bir etki ekler; ayrıca onların kullanımını bahçe dekorasyonu ile sınırlandırmanız gerekmez. Papatya sarısını mutfağınıza getirdiğinizde, yarattığı parlayan farka siz de şaşıracaksınız. Duvarlarda griyi ve alt mutfak dolaplarında lake papatya sarısı dolaplar kullanarak, mutfağınızda muhteşem bir etki yaratacağınızı garanti ediyoruz.

Zarif Stil İçin Gizli Dokunuşlar

Gömme aydınlatma gibi gizli detaylar, mutfağa zarif bir dokunuş katar. Mutfak dolaplarında ve tezgahta kullanacağınız mat siyah rengini, ahşap detaylı zemin ve bar sandalyeleri ile tamamlayarak mekana derinlik katabilirsiniz. Mutfakta ruh halinize veya mevsime uygun olan her renkte el havlusu ve sunum kaseleri kullanarak, küçük detaylar ve gizli dokunuşlar ile aradığınız ortamı yakalayabilirsiniz.

Nane Yeşilinin Mükemmel Etkisi

Nane yeşilinin, son zamanlarda dekorasyonda sıklıkla görülmesinin bir nedeni var; bu güzel pastel renk, taze, eğlenceli ve ilham vericidir. Özel mutfak tasarımlarında sıkça karşımıza çıkan nane yeşili, mutfağınıza özgünlük katacak.

Taze Bir Görünüm İçin İlginç Detaylar

Bazen bir mutfağı yenilemenin en kolay yolu sınırların dışında düşünmektir. Örneğin, mutfak sandalyelerini değiştirirken, klasik sandalyeler yerine rahat bar tabureleri tercih edin. Buzdolabınızı mı değiştiriyorsunuz? Yuvarlak, retro görünümlü ve renkli bir buzdolabı, klasik beyaz ve gri buzdolabı modellerinden çok daha eğlenceli ve ilginç bir seçenek olacak. Ayrıca duvarlarda kullanacağınız ilginç tasarım raflar ve askılar, mutfağınızda ek depolama alanı sağlar. 2017 mutfak dizaynı örnekleri için ilham almak isterseniz, galerimize mutlaka göz atın!

1 Yorum

  1. Nane yeşilinin mükemmel etkisi diyorum ve susuyorum ama susamıyorum çünkü sarı olanlar da bir harika 😀 Ama acaba nane yeşili mutfak küçük mutfaklarda nasıl gözükür? Çünkü fotoğraftaki geniş ve ferah bir mutfak gibi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz